0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Пластмасови Кутии за яйца в насипно състояние, 48 Опаковки Е Прозрачна Пластмасова Кутия за Яйца Капацитет До 12 Яйца, за Многократна употреба Притежателите на Тави ?

Пластмасови Кутии за яйца в насипно състояние, 48 Опаковки Е Прозрачна Пластмасова Кутия за Яйца Капацитет До 12 Яйца, за Многократна

BGN 11.19
На склад

Продукти

Качествени неща : Тези корита за яйца, изработени от утолщенного хранително пластмаса, прозрачен, дълготраен, трайни и годни за рециклиране, осигуряват отличен дисплей и безопасно съхранение.Екологично чист пластмасов материал лесно се рециклират.Област на приложение : Подходящ е за повечето кокоши яйца с нормален размер, но НЕ и за патица яйца, гъши яйца и големи кокоши яйца.Размери Д х Ш х В : 7,5 х 5,7 х 2,5 инча.Прозрачна пластмасова екологично чиста картонена кутия за яйца капацитет за 12 яйца - 1 килограм. 12 Греди Преносими Картонени кутии за яйца : Здрава и стабилна конструкция осигурява подкрепа за безопасно задържане на яйца, а също и няколко тесни пряжек за защита на яйца, за да се предотврати увреждане на яйца по време на употреба или транспортиране.Пластмасови кутии за яйца за многократна употреба : Нашите празни кутии за яйца, изработени от безопасен PET пластмаса, разлагаемого и рециклиран, екологично чист.Това е много икономичен вариант,който ще ви помогне да спестите пари при продължителна употреба.Широката употреба : Подходящ за съхранение на яйца от стопанство, продажба на яйца и транспортиране, идеална за обмен на яйца, на декоративно-приложното изкуство или увити яйца като подаръци на вашите приятели и съседи. 48 Pack Clear Plastic Egg Carton Egg Tray Holder for Refrigerator Storage, Family, Пиле Ферма, Market, Къмпинг, Пикник, Travel Функция : -Прозрачен материал позволява ясно да се види броя на яйцата, когато поставяте или вынимаете. -Лесно да се съхранява много пресни яйца, идеален за земеделските производители и доставчици на яйца. -Основно използван в стопанства пиле, магазини, супермаркет, вземането на семейството. -Лесно за клиентите да изберете да направите яйца са по-удобни за съхранение.Параметри : Материал : хранително PVC пластмаса Размер : 190x146x64 мм / 7, 5x5, 7x2, 5 инча (Lxwxh) Цвят : прозрачен Количество : 48 опаковки на Помещение включва : 48 опаковки, прозрачни пластмасови картонени кутии за яйца.

Характеристики

Може и да ви хареса