0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
DRLIFE Шлифовъчни Дискове 6 Инча, БЕЗ дупки PSA Алуминиев Оксид Шлайфане Диск 400 Обяснение за Самостоятелно Stick шкурка 70 Опаковане.

DRLIFE Шлифовъчни Дискове 6 Инча, БЕЗ дупки PSA Алуминиев Оксид Шлайфане Диск 400 Обяснение за Самостоятелно Stick шкурка 70 Опаковане.

BGN 7.60
На склад

Продукти

6-ИНЧОВИ ШЛИФОВЪЧНИ ДИСКОВЕ PSA-70 парчета 400 песъчинки 6-инчов шлифовъчни дискове от алуминиев оксид PSA Premium Gold Самостоятелно Stick с добър ефект шлифоване.МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ клас-шкурка на лепило основата е направена от висококачествен абразива от алуминиев оксид, който бързо е преустановена за оптимална производителност на шлифоване.ОТЛИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Качествено abra от алуминиев оксид осигурява по-бързо рязане и стеаратное покритие, което издържа на запушване; премиальная смола на система за подвързване смола за топлинно съпротивление дава гладка повърхност.DULABLE И ПРОФЕСИОНАЛНО-здрава, устойчива на износване и антистатик, който е идеален за високоскоростно шлайфане.PSA backed го прави устойчив на разкъсване и траен, че е лесен надавит на вашата субстрат и внимателно ще я премахне.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ шкурка дръжки на собствената си личност 6 инча подходяща за мебели, автомобили и други индустрии на метални и неметални материали, различни сложни повърхностна ръжда, deburring и се смила съединения спойка.ХАРАКТЕРИСТИКИ на _BOS_ диаметър 6 инча, подходящ за използване със случайни орбиталните шлифовальными машини. Зърно алуминиев оксид осигурява бърз и дълготраен парче. _BOS_ Специално стеаратное покритие се използва за максимална устойчивост на запушване и пиллингу. _BOS_ PSA Самостоятелно Stick с противоударен прави премахване и подмяна на пясъка бързо и лесно. _BOS_ Предварително перфорирана без дупки за равномерно отстраняване на прах и удължаване на срока на експлоатация на абразива. _BOS_ Ангажиментът е на обратната страна на шкурката за удобство на идентификация. Определено количество зърно, което ви трябва, зависи от проекта и от материал, който вие шлифуете. _BOS_ МАТЕРИАЛ : Premium алуминиев оксид _BOS_ ДЕБЕЛИНА : 0,1 мм _BOS_ ДИАМЕТЪР : 6 инча _BOS_ ПРИЛОЖЕНИЕ : идеално за мебели, автомобили, яхти и други отрасли на метални и неметални материали, различни сложни повърхности от ръжда, боя, облекчаване на чеп, шлифоване спойки.

Характеристики

Може и да ви хареса