0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Tumbler Капачки Spillproof for 20oz 30oz Yeti and More Cooler Cup, Брызгозащищенные Капачки за Tumbler/For Yeti/Ozark Trails and More, Брызгозащищенная с Плъзгащ се капак Open - Close, Приятелска към сламата (20 гр?

Tumbler Капачки Spillproof for 20oz 30oz Yeti and More Cooler Cup, Брызгозащищенные Капачки за Tumbler/For Yeti/Ozark Trails and

BGN 3.19
На склад

Продукти

✔ ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ - капачки tumbler разливозащищенные 20 унция, или 30 грама, брызгозащищенные капачки за tumbler, за Yeti Rambler / кафе чаши / Ozark trail и по-хладно чаша.Не е подходящ за плоски чаши RTIC!. ✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ - капачки за чаши, изработени от кристално чиста пластмаса, която не съдържа BPA, изработен от пластмаса, която е здрава, лесен за почистване, безопасен в съдомиялна машина. ✔ ЗАЩИТА ОТ РАЗЛИВАНЕ на-на ръба на покрива на чаша с плоско дъно покрита със силиконова подложка за предотвратяване на пръски, това помага да се предотврати разливане при преобръщане чаши и да си пият изолиран.Но ние не можем да гарантираме, че тази чаша на кутията ще бъде на 100% водонепропускливи.Моля, проверете две предпазни мерки, описани по-долу, преди да купите. ✔ КРЕАТИВЕН дизайн, плъзгащи се капаци - лесно се отваря и затваря превключвател плъзгащ се капак дизайн, лесен за използване.Дупка в горната част на чашката може да се използва директно или с помощта на сламки.Плъзгаща се конструкция на капака предпазва от докосване на носа по време на пиене на вода. ✔ ОТЛИЧЕН ЗАМЕСТИТЕЛ на КАПАЦИ - плъзгаща се капачка на отвора за глътка помага за предотвратяване на разливи и по-дълго да си напитка изолиран.Контурное отвор за глътка позволява директно да отпива от питието си или да го използвате с соломинкой.СПЕЦИФИКАЦИЯ : * Материал : като кристално чиста пластмаса * Цвят : прозрачен * Предназначение : за замяна ✔ ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ * Капачки за чаши разливостойкие 20 унция, или 30 грама, брызгозащищенные капачки за чаши, за Йети Rambler / кафеена чаша / Ozark trail и по-хладна чаша.Не е подходящ за плоски чаши RTIC! ✔ ЗАЩИТА ОТ РАЗЛИВАНЕ * Край на капачката на чаша с плоско дъно покрита със силиконова подложка за предотвратяване на пръски, това помага да се предотврати разливане при преобръщане чаши и да си пият изолиран.Но ние не можем да гарантираме, че тази чаша на кутията ще бъде на 100% водонепропускливи.Моля, проверете две предпазни мерки, описани по-долу, преди да купите. ✔ КРЕАТИВЕН дизайн плъзгащ се капак * Лесно се отваря и затваря превключвател плъзгащ се капак дизайн, лесен за използване.Дупка в горната част на чашката може да се използва директно или с помощта на сламки.Плъзгаща се конструкция на капака предпазва от докосване на носа по време на пиене на вода.Кръст Бод Пакет включва : 1 * Чаша Капачки.

Характеристики

Може и да ви хареса