0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Punch, Здрав Изящни Ръчно Заключване Ръчно Заключване на Дизайна на Един Punch Удобно Съхранение за Карти Занаяти за Албуми Хартия за Канцеларски материали(прозрачен)

Punch, Здрав Изящни Ръчно Заключване Ръчно Заключване на Дизайна на Един Punch Удобно Съхранение за Карти Занаяти за Албуми Хартия

BGN 32.64
На склад

Продукти

[Спецификация] Дебелина удар е 1 мм, диаметър на отвора-6 мм, той може да пробие 6 листа хартия наведнъж, дълбочина подаване на хартия - 12 мм. [Здрав изискан] Благодарение на металоконструкцията на мини - punch е издръжлив и траен, компактен и изыскан, лесен за переноске и използване. [Удобно съхранение] Punch идва с ключалка, който е подходящ за съхранение, а обемът по-малко в състояние на съхранение. [Широкото прилагане на] Този перфоратор може да се използва за производство на хартия diy, училища, домове, албуми, картички, декорации и всякакви хартиени работи. [Чисти, като не оставя боклук] Основаване на перфоратор, който събира боклук чисто и хигиенично, при запазване на работния плот на спретнато и чисто.

Характеристики

Може и да ви хареса