0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
JIAQ Лекота на Бароковата Украса За Косата Мека Crystal Crown Превръзки Chic Цветна Диадема Hairbands за Момичета За Жени Вечерни Сватбени (Цвят : Rose gold)

JIAQ Лекота на Бароковата Украса За Косата Мека Crystal Crown Превръзки Chic Цветна Диадема Hairbands за Момичета За Жени Вечерни

BGN 60.32
На склад

Продукти

☪Производствен процес : Нашите ленти за коса са проектирани и изработени дизайнерски един по един.Целият процес се случва само на ръка, и всеки продукт е направен с голямо внимание. ☪Носят причина : може да се носи по всякакъв повод, среща съученици, фирмени мероприятия, събирания с приятели, със сигурност ще ви накарат да се открояват. ☪Най-добрият подарък : Можете да го дари като луксозен подарък на своя приятелка, любовникам и семейството си.Аз вече си представям да ги изненада, когато те ще получат този дар. ☪Размери на продукта : Нашите превръзки имат всички нормални размери, почти всеки може да ги носят, и те са добре седят. ☪Сервизно обслужване на продукта : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.Ние винаги сме наблизо и ще решим проблема вместо вас в най-кратки срокове. ☪Производствен процес : Нашите ленти за коса са проектирани и изработени дизайнерски един по един.Целият процес се случва само на ръка, и всеки продукт е направен с голямо внимание.☪Носят причина : може да се носи по всякакъв повод, среща съученици, фирмени мероприятия, събирания с приятели, със сигурност ще ви накарат да се открояват☪най-Добрият подарък : Можете да го дари като луксозен подарък на своя приятелка, любовникам и семейството си.Аз вече мога да си представите изненадата, когато те ще получат подарък☪размери на продукта : Нашите превръзки всички нормални размери, почти всеки може да ги носят, и те са добре седят.☪Сервизно обслужване на продукта : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.Ние винаги сме наблизо и ще решим проблема вместо вас в най-кратки срокове.

Характеристики

Може и да ви хареса