0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
MOUNTAIN За МЪЖЕ Престилка Интимни Аксесоари от 9 инча Радио Броня, Подходящ за Протон Gen II 2006-2010 Стерео DVD Плейър Инсталирате Съраунд Тапицерия Панел Тире Комплект Ауди?

MOUNTAIN За МЪЖЕ Престилка Интимни Аксесоари от 9 инча Радио Броня, Подходящ за Протон Gen II 2006-2010 Стерео DVD Плейър Инсталирате

BGN 11.60
На склад

Продукти

Аксесоари за интериора, аксесоари за броня, силни и нежни.За да отговарят по-добре на вашия автомобил, моля, уведомете ни своя модел. за настройка на арматурното табло на автомобила инсталиране на комплект гарнитури дограма. Никакви промени не се изисква. Лесен за инсталиране и премахване. безшевни контур е подходящ за вашето табло.сменете аксесоари панел на кабината на автомобила, за да отговарят по-добре на вашия автомобил, моля, уведомете ни своя модел.Описание на продукта-Съвместим модел : Подходящ за 2006-2010 Proton Gen II (car-years може да се различава в различните страни)Параметри на продукта Тип на продукта : автомобилни радиоприемници-Характеристики : Радиоустановка-Тип материал : ABS-пластмаса,гаранция за високо качество-Цвят : сребристо-сиво (както е показано)-Настаняване : Рамка комплект гарнитури за инсталиране на таблотоТип размер на : за екрана 9 инчаМясто на произход : Китай (континентален)Условие : Нов product Feature : за инсталиране на обхвата на комплекта завършва инсталацията на арматурното табло на автомобила.Никакви промени не се изисква .Лесни за инсталиране и премахване-безшевни контур е подходящ за вашето табло. - Материал е изработен от висококачествена ABS-пластмаса Забележка : - Ние предоставяме ясни изображения, измерване, където е възможно.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се уверите, че стоката е точно този, от който се нуждаете.В този комплект не е включена никакви инструкции.Професионална инсталация силно се препоръчва! - цвят на действителните елементи може да се различават малко от списък с изображения от друго на екрана на компютъра, благодаря за разбирането.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги ще ви предлагаме качествени услуги.

Характеристики

Може и да ви хареса