0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Компютърен говорител,USB високоговорители за настолни компютри,Windows КОМПЮТРИ,лаптопи. Преносим мини-звукова панел-Plug и play (актуализиран)

Компютърен говорител,USB високоговорители за настолни компютри,Windows КОМПЮТРИ,лаптопи. Преносим мини-звукова панел-Plug и play

BGN 30.56
На склад

Продукти

♬ЛЕСНА УПОТРЕБА : не е необходимо Повече AUX жак 3,5 мм или драйвери.Просто включете този оратор към вашия компютър и щракнете върху бутона ,за да играете, това ще ви донесе качествено удоволствие.Кажете сбогом на различни кабели.Сега един кабел, за да решава всички проблеми. ♬ВИСОКО КАЧЕСТВО на ЗВУКА : Вградената двойна 3 W High-Екскурзия ще ви направи да се чуе по-ясно и по-далеч.Дори и при максимална сила на звука на високи честоти не се нарушава, а основната част част винаги остава мека.Нека да се насладят на удоволствието от високо качество. ♬ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Вече не е необходимо да се зареди различни драйвери, този USB-говорител работи добре с Windows,Net Ware,Unix,Linux ,Mac и т.н. Тази конструкция спестява вашето време за настройка на драйвери и избавя от неудобството начинаещ, особено ако искате да смените на друг компютър. ♬ПРЕНОСИМИ за УПОТРЕБА ОБИКОЛКА : Тънък дизайн, добре работи с вашия компютър, като позволява на потребителите да играят на това, което те искат, без да жертвате ценно пространство на масата.Това е един добър инструмент за регулиране на атмосферата в офиса, на парти, у дома.Просто се наслаждавайте на времето си. ♬ЗАМЕСТВАНЕ - Това, което получавате, е забележителен оратор се захранва от USB, кратко ръководство за експлоатация и нашата приятелска беспроблемная подмяна на 6 месеца плюс ни през целия живот за обслужване на клиенти.Това прави покупката абсолютно без риск и приятна.Този, използвани или ремонтирани продукта е професионално проверен и тестван, за да работи и изглежда като нова.Като продукт се превръща в част от обновена, вашата цел за употребявани, възстановени продукти : Клиентът купува нов продукт и го връща или обменивает с по-нова или друг модел.Този продукт е проверен и тестван от квалифицирани доставчици, за да работи и изглежда като ново.След това продуктът се продава както актуализираната продукт .Ако не сте доволни от покупката, обновените продукти са с право на замяна или възстановяване в съответствие с Актуализираната гаранция.

Характеристики

Може и да ви хареса