0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Разнообразни изделия от каучук наперстков на цените на едро кутия на дисплея. 100 наперстков в 5 цвята и размери от 14 до 18. Плюс Магнит за Бродерия

Разнообразни изделия от каучук наперстков на цените на едро кутия на дисплея. 100 наперстков в 5 цвята и размери от 14 до 18.

BGN 35.98
На склад

Продукти

Кутия за витрини с гумена наперстком Tacony с капак.Съдържа 100 гумени наперстков пет различни цветове и размери.Размери 14-18. Без PVC.Мека на допир и леко податливая със супер дебела гума на върха за защита на пръстите.Цветен етикет, баркод, върху капака на буркана.Идеален за търговци, дарения, подаръци, занимания, както и ретритов по квилтингу, шиене или рукоделию.Плюс декоративен магнит "Рукодельник" за демонстрация.Съраунд витринный бункер от таконовых гумени наперстков без PVC.Мека на допир и леко податливая със супер дебела гума на върха за защита на пръстите.Цветен етикет, баркод, върху капака на буркана.Тази опаковка съдържа 100 гумени наперстков пет различни цветове и размери.Размери от 14 до 18. Идеален за търговци, дарения, подаръци, занимания, както и ретритов по квилтингу, шиене или рукоделию.Плюс декоративен магнит "Рукодельник" за демонстрация.

Характеристики

Може и да ви хареса