0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Entatial Drawstring Bag, Памук 6ШТ Повторяем Хранително-вкусовата Филтър за хранителни стоки магазини за съхранение на домашно приготвена храна за Покупки на пазара на земед?

Entatial Drawstring Bag, Памук 6ШТ Повторяем Хранително-вкусовата Филтър за хранителни стоки магазини за съхранение на домашно

BGN 12.15
На склад

Продукти

Много различни приложения, те са много подходящи за магазини за хранителни стоки, покупки на пазара на земеделския производител, те са и много подходящи за съхранение на играчки и съхранение на домашна кухня.Здрава конструкция, тези чанти са трайни и издръжливи, а също идват с удобен шнурком за допълнително запечатване.Лесно се настанят всички плодове и зеленчуци. 6 броя идват в комплект, и има три различни размера, за да отговорят на различни нужди.Голям размер 43 х 28 см, от среден размер 33 х 28 см, малък размер 28 х 20 виж Изработени от futon на материала, за разлика от други синтетични материали на основата на пластмаса, нашите чанти не съдържат полиестер, найлон, небеленые и могат безопасно да бъдат транспортирани плодове и зеленчуци.Ограничаване на въглеродните емисии и потреблението на ресурси, перерабатывая екологично чисти пазарски чанти.Отново използвайте тези пакети, за да замени милиони найлонови торбички, използвани всяка година.Функция : 1. Изработени от futon на материала, за разлика от други синтетични материали на основата на пластмаса, нашите чанти не съдържат полиестер, найлон, небеленые и могат безопасно да бъдат транспортирани плодове и овощи2. Здрава конструкция, тези чанти са трайни и издръжливи, а също идват с удобен шнурком за допълнително запечатване.Лесно се настанят всички плодове и овощи3. 6 броя идват в комплект, и има три различни размера, за да отговорят на различни нужди.Голям размер 43 х 28 см, от среден размер 33 х 28 см, малък размер 28 х 20 см4. Ограничаване на въглеродните емисии и потреблението на ресурси, перерабатывая екологично чисти пазарски чанти.Отново използвайте тези пакети, за да замени милиони найлонови торбички, консумирани всеки год5. Много различни приложения, те са много подходящи за магазини за хранителни стоки, покупки на пазара на земеделския производител, те са и много подходящи за съхранение на играчки и домашно приготвени ястия storage Specification : Тип продукт : за многократна употреба дантела Bag Product Тегло : около 189 г/6,7 унции Материал на продукта : памук размери на продукта : Малка : около 28 х 20 см/11,0 х 7,9 in Medium : Approx. 33 x 28cm/13 x 11.0 inlarge до : Approx. 43 x 28cm/16.9 x 11.0 in Usage : Списък на Storage Package : 2 x Малка чанта за хранения2 x Средна чанта за хранения2 x Голямата чанта за съхранение.

Характеристики

Item Type:
Reusable Drawstring Bag
Product Weight:
Approx 189g/6.7oz
Product Material:
Cotton
Product Size:
Small:
Approx. 28 x 20cm/11.0 x 7.9in
Medium:
Approx. 33 x 28cm/13 x 11.0in
Large:
Approx. 43 x 28cm/16.9 x 11.0in
Usage:
Storage
Package List:
2 x Small Storage Bag :
2 x Medium Storage Bag :
2 x Large Storage Bag :

Може и да ви хареса