0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Подложка за лаптоп охлаждане, подложка УСБ охлаждане сгъваем охладител за лаптоп за добри влияния на топлина(червен цвят, тип на наклонената наклонената кула)

Подложка за лаптоп охлаждане, подложка УСБ охлаждане сгъваем охладител за лаптоп за добри влияния на топлина(червен цвят, тип

BGN 53.12
На склад

Продукти

Четири фута, 16шт двустранни мини тампони, не само може да осигури противоскользящий ефект, но и имат красиви цветове.оборудван с гнездо захранване USB и защитен превключвател, двойна гаранция за безопасното използване на вашия компютър.Двойните вентилатори, по-бързо отвеждане на топлината и led синя светлина за по-красиви цветове.Благодарение на обикновения външен вид на позицията на стъпалата естествено се крие в свиване, което го прави по-малко, а четирите ъгъла, може да бъде разширена до десния ъгъл при раскладывании.Той има широк спектър на приложение и е подходяща за охлаждане на различни лаптоп с добри ефекти топлина.Функция : 1. Благодарение на обикновения външен вид на позицията на стъпалата естествено се крие в свиване, което го прави по-малко, а четирите ъгъла, може да бъде разширена до десния ъгъл при раскладывании.2. Оборудвана с конектор за захранване, USB и защитен превключвател, двойна гаранция за безопасното използване на вашия компютър.3. Четири фута, 16шт двустранни мини тампони, не само може да осигури противоскользящий ефект, но и имат красиви цветове.4. Той разполага с широка гама от приложения и е подходящ за охлаждане на различни лаптоп с добри ефекти топлина.5. Двойните вентилатори, за по-бързо разсейване на топлината, и с led синя светлина, за по-красиви цветове.Spec : Тип на продукта : Охлаждаща поставка за преносим компютър Материал : Пластикмодель : DR-S02 Air Обем : 5.6 cfm-28cfm Шум : 23dba Speed : 500rpm-2500rpm Fan Размер : Approx. 60x60x12mm/2.36x2.36x0.47in Power Supply : USB 5.6 V захранване Списък на пакетите : 1 x Охлаждаща поставка за лаптоп 1 x USB кабел за зареждане.

Характеристики

Може и да ви хареса