0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Word Juice Временни Мастило за Татуировки Полупостоянные за Възрастни Жени съвременната Дума Панда Калиграфия с Четка и Мастило Модерен Тъмно синьо, който Изглежда Ис?

Word Juice Временни Мастило за Татуировки Полупостоянные за Възрастни Жени съвременната Дума Панда Калиграфия с Четка и Мастило

BGN 10.79
На склад

Продукти

Съвети : 1.Функция : 1. Вие може леко да чукам на него, изчакайте около 20 секунди, а след това премахване на стикер (опитайте се да не докосвайте вода в продължение на 2 часа, фигура ще продължи по-дълго).Премахване : 1. Моля, бъдете търпеливи, развитието на цвят обикновено отнема 24-48 часа. С течение на времето цветът на татуировки постепенно потемнеет и ще започнат да се появяват черни петна. Лесен за използване, печат пренос на вода, безболезнен. Моля, позволете едно малко отклонение в измеренном размер.Нова технология татуировки : тя прониква в най-горния слой на кожата (наречен епидермис) и да се превърне в тъмно син цвят.Добре дошли в нашия магазин!Материал : Естествена оцветяване. Първо, той е светло - сиво, ще бъдат малки следи от размисъл лепило.Вие не може да се каже, истинска ли е татуировката.Сигурност : Естествени пигменти, подходящи за хора от всички възрасти, включително деца и възрастни, могат да бъдат нанесени върху всяка част на тялото.Избягвайте да докосвате кожата, като цветът е напълно да се прояви, и не потейте, за да се избегне загуба на фигурата.Предупреждение : 1.1-2 дни на цвят татуировка постепенно потемнеет, и най-накрая, тя ще бъде същата като на истинска татуировка.Това е проява на окисляване и активиране на пигмент, след като растителен пигмент в контакт с кожата, че е нормално явление. Не търкайте област татуировки силно в ден за къпане. Нанесете стикер на повърхността на кожата и старателно ги стикер вода. Той продължава по-дълго от общи временни татуировки, и може да продължи 1-2 седмици. Не е подходящ за чувствителна кожа.Лесна употреба : Нанесете върху него стикер, намокрете я с вода и изчакайте 20 секунди.Перфектна украса : Има различни стилове на полу-постоянни временни татуировки, които могат да се използват на тялото, подходящи за ежедневието или вечерно облекло, а също така са много подходящи за дрехи с ниски яка или без облегалката, за да търсят по-очарователно. Моля изчакайте 10 секунди и след това леко разтривайте няколко пъти, докато той не бъде изтрит. Докоснете татуировки спирт, бебешко олио или средство за отстраняване на грим.Той трае 1-2 седмици и изчезва за по-малко от естественото възстановяване на кожата.По-силни от обичайните стикери с татуировки.В това време обърнете внимание, за да се избегне допир и триене, когато тя не е напълно изсъхнал, което ще доведе до размие фигурата. Почистете и подсушете кожата, уверете се, че не е масло или вода, нарежете ги на избраната татуировка и премахване на прозрачността.Устойчивост и автентичност : Не е лесно да избледнява, може да продължи 1-2 седмици.

Характеристики

Може и да ви хареса