0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Крушка буталото на пролетта, Завийте на буталото М3 топчета преносим силен с плунжером топчета, за струбцин за механични уреди за замяна(М3*12(10ПКС))

Крушка буталото на пролетта, Завийте на буталото М3 топчета преносим силен с плунжером топчета, за струбцин за механични уреди

BGN 42.16
На склад

Продукти

【Meed Your Needs】Има общо 10 броя химикалки и буталата в една и съща категория, които можете да използвате за много проекти. 【Силен и издръжлив】Тези топката плунжеры са изработени от въглеродна стомана, които са здрави, силни и издръжливи. 【Гаранция за обслужване на】Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път. 【Широко приложение】Пружинен буталото широко се прилага и за механични устройства, скоби, прес-форми, автомати и т.н. 【Лесна инсталация】Този пружинен плунжерный топката е лесен за инсталиране и лесен за използване.Те са отлични за осигуряване на налягане и точно позициониране.Произведени от въглеродна стомана, тези топката плунжеры са силни и трайни.Широко се прилага и за механични устройства, скоби, матрици, машини и т.н. Те са отлични за осигуряване на налягане и точно позициониране.Лесен за инсталиране и лесна за използване.Само в един комплект 10 броя кълбовидни буталата, които можете да използвате за много проекти.

Характеристики

Material:
Carbon steel
Type:
M3*6, M3*8, M3*10, M3*12 (Optional)
Quantity:
10pcs
Weight:
4g / 0.1oz (approx.)
Package list:
10 * Ball Plungers :

Може и да ви хареса