0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Eryanone Mobile Phone Screen Protectors for Galaxy S8 / G950 0.26 mm 9H Surface Hardness 3D Curved Silk-Screen Full Screen Temperated Glass Screen Protector with Fully Adhesive (Цвят : черен)

Eryanone Mobile Phone Screen Protectors for Galaxy S8 / G950 0.26 mm 9H Surface Hardness 3D Curved Silk-Screen Full Screen Temperated

BGN 79.84
На склад

Продукти

Screen protectors за мобилни телефони.За Galaxy S8 / G950 0,26 mm 9 H Твърдост на повърхността 3 D Извити ситопечат на цял Екран от Закалено Стъкло Протектор на Екрана с напълно Лепило.Мобилен телефон закалена филм за Samsung Descriptions 1. Ультратонкая и отлична гъвкавост.Екран дебел.Не е нужно да се притеснявате за това, ще забави ли рефлекси на вашия телефон, след залепване на филма като цяло. 2. Висока твърдост.Тази темперирано стъкло екранната фолио е с висока твърдост, така че тя може ефективно и постоянно да се предотврати драскотини или разделяне на парчета.При авария закалено стъкло се разбива на малки парченца, които не са остри, което го прави по-безопасни за потребителите. 3. Висока яснота на изображението.Филмът се отличава с висока светопропускаемостью.Отличаващ се с висока светопропускаемостью и ниско отражение на светлината, филмът може да ви осигури екран с висока разделителна способност, както обикновено. 4. Функционален.Протектор на екрана може да е добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.При замърсяване на вода, пръст, кал, масло или други приложения може да се почиства без усилие. 5. Гладка повърхност.Дори страните на екрана на филма се усещат гладко. 6. Удобен за използване.Той има отлични адгезией.За да залепите филм, единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана. 7. Здрав.С добра производителност, високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.Инструкции за инсталиране 1. Моля, използвайте алкохолен тампон и кърпа от микрофибър за почистване на LCD екрана, преди да инсталирате. 2. Махнете защитния слой с лепило страна. 3. Внимателно выровняйте стъкло на екрана. 4. Щракнете върху център стъкло, след което залепваща част от равномерно распределится по всички части.Внимавайте 1. Тъй като това е от стъкло продукт, моля, обърнете внимание, че ръба на стъклото са най-уязвими зони. 2. При изваждане за повторна употреба адгезивные свойства могат стереться до такава степен, че защитното фолио не ще се придържаме към устройството.Не се препоръчва да се повиши защитно стъкло след неговото нанасяне.

Характеристики

Може и да ви хареса