0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
YCQ Ковчег За Бижута Китайската Ковчег За Съхранение на Pingyao Push Light лакирани в Ковчег За Бижута, Дървена Ковчег За Съхранение на Бижута Китайската выщелачивающая Зла?

YCQ Ковчег За Бижута Китайската Ковчег За Съхранение на Pingyao Push Light лакирани в Ковчег За Бижута, Дървена Ковчег За Съхранение

BGN 65.20
На склад

Продукти

✔ УСПОКОИ НЕРВИТЕ си - да Запали тамян,Чист въздух освежи, ще се успокои настроение, ще се вдигне тревога, облекчаване на умора, ще укрепят силите сън. ✔ ПРИЕМАНЕ на ГОСТИ - Зажгите тамян преди посещението на гости за 10 минути, точка добър мирис на тамян , това не е само острота, уважение към гостите , но и се отразява на елегантен вкус на собственика. ✔ ВСЕКИДНЕВНИЯТ ЖИВОТ - зажгите тамян у дома,на топло и уютно.Когато четете или пиете чай , можете да се отпуснете напълно, да се подобри качеството на живот; когато яга, медитация и така нататък,ефектът ще бъде по-добре е получено. ✔ Символизира прекрасни неща, благоприятни обекти изразяват жизнената сила умения тънка и стабилна повърхност ръчно изработени, и процесът е превъзходна. ✔ Може да се приложи към всяко място за декоративно озеленяване, ефективно подобрява стила на живот, Занаят, ръчно изработени има малки разлики, което прави всеки продукт е уникален.Материал : Wooden Craft : Painting Category : Jewelry box Style : Classic tradition Pendulum form : Decorations Production method : pure handmade Packing : Кам Box packaging Size : 18*28*9cm Maintenance matters1. Слънцезащитен крем против тютюнопушенето : Колекция laquerware трябва да се обърне внимание на това, да се избягва излагане на слънце, дим.2. Анти-суха и влагоустойчив, отговарят на високи : за да се избегне сух и влажен, температурата нагоре и надолу, най-добре е да лакированную купа в стая с по-постоянна температура и влажност.Въздухът е твърде сух, лакирана прибори склонна да се счупят, влажност на въздуха е твърде голямо, лесно се появява деформация и премахване на боя.3. Мухъл : Специална грижа при събирането, не поставяйте лаковую купа твърде близо до земята и не поставяйте върху земята, където е поставен гъба.Тъй като влажността на почвата голяма, усвояването на гъба вода е сравнително силно, прекалено близо до земята или дълго помещенное на гъба, е лесно да се направи лакированную купа мухлясали боя.4. Анти-триене : При преместване на боята изделия вземе леко, не се сблъскват с твърди, остри предмети или триене, за да се избегне силни вибрации.Колкото по-голямо възраст laquerware, толкова по-голяма е вероятността, че плодная маса ще се превърне в насипно състояние, малко внимание ще бъде сериозно повреден.Стойте далеч от сол, луга и други неща, които могат да навредят на лакированную купа.5. Прахоустойчив : на лаковой купа се натрупва прах, който може да се нежно почистване с мека четка или избършете с памучна марля.Ако лакирана повърхност испачкана кал, може да се изплаква с препарат за почистване или навлажнена с малко количество на растителните масла покрива с памучна свещ с марля, леко разтривайте.Благодаря ви за вашия ценен съвет, Искрено ви благодаря.

Характеристики

Може и да ви хареса