0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
209925 Директни фабрика резервни части за мобилни телефони, Аксесоари за телефони 2 Тава за SIM-карти/Micro SD Тава за карти Xiaomi Redmi Note 5(черен) (Цвят : злато)

209925 Директни фабрика резервни части за мобилни телефони, Аксесоари за телефони 2 Тава за SIM-карти/Micro SD Тава за карти Xiaomi

BGN 27.04
На склад

Продукти

Силно препоръчителни резервни части и по-лесна инсталация на себе си.Ние винаги се стремим към постигането на по-ниски цени и добро качество, както и обещаваме осигуреното министерство обслужване.Няма нужда да губите много време и пари. Тава за SIM-карти 2 / Тава за карти Micro SD за Xiaomi Redmi Note 5(черен).Оценка на процеса на инсталиране и предизвикайте усещане за постижение.Мобилен телефон accessories Mobile телефон accessories High quality smartphone repair accessories Replacement parts for front broken one1. Тава за SIM-карти 2 / тава за карти Micro SD за Xiaomi Redmi Note 5.2. Замяна на счупени или неработен. 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите. 4. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Характеристики

Може и да ви хареса