0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Fida Retractable Dog Leash with Dispenser, Пакет with Зареждане Пу Bags - 200 Bags / 10 Rolls for X-Small Dogs (White & Pink)

Fida Retractable Dog Leash with Dispenser, Пакет with Зареждане Пу Bags - 200 Bags / 10 Rolls for X-Small Dogs (White & Pink)

BGN 14.48
На склад

Продукти

【Perfect Dog Walking Accessories】- 200 броя какашек (10 ролки с 20 торби на ролка, включително държач на торбата за отпадъци от кучета.Куп с това се прибира с кучешка каишка Голяма стойност за развлечение аксесоари.Ако ви трябва само торби за фуражи, моля, проверете торби за фуражи Fida в набирането на 10 роли или набор от 50 роли. 【Дръжте ръцете си в безопасност】- Нашите чанти за храна на 100% запечатани, е много дебела и здрава.Определено държи ръцете си в безопасност и без мирис.Никога не се притеснявайте, когато се правят какашки. 【Earth Friendly】- Fida пет пу bags използва рециклирани материали в нашата опаковка и ролка активната зона, и торби, съдържащи добавки ЕПИ, предлагат по-екологичен начин за рециклиране на кучешки отпадъци.По-приятелски към околната среда. 【Е подходящ за всички размери на домашни любимци】- 12"x 9" в торбички (Д x Ш) и 2.4"x 1,2" на ролки, подходяща за всички размери кучета, и всяка ролка е подходящ за дозаторов каишки стандартен размер. 【Лесно се отделя и се отваря】- Висококачествена перфорация прави клон торби с храна на лек бриз.Изключително лесен за отваряне на торби и почистване на каша, много по-бързо.Стойността на попълване какашек чанти за Fida разтегателен каишка на кучето с диспенсером, никога не се притеснявайте за това, къде да се купуват какашки чанти.

Характеристики

Може и да ви хареса