0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Вана и Душ, Парапети, Начало Силен Вакуум Баня Издънка Дръжка, устойчива на плъзгане Подкрепа Помага на Парапет на Възрастните Хора за Сигурност Парапет Баня с Душ ?

Вана и Душ, Парапети, Начало Силен Вакуум Баня Издънка Дръжка, устойчива на плъзгане Подкрепа Помага на Парапет на Възрастните

BGN 38.00
На склад

Продукти

* Можете просто да поставите дръжката на ваната или душ-кабината и се обърне висящи надолу, за да заключите нещастници super-grip на място.Той е идеален за бани, душ, в непосредствена близост до тоалетна, до стълбата или в непосредствена близост до един стол. * Инсталира се само за няколко секунди, поставяйки я на повърхността и натискане на предпазен замък. * Два смучат захващане осигуряват солидна подкрепа. * Няма пробиване и фиксиране не се изисква.Няма да навреди на стените.Осигурява помощ и допълнителна сигурност. * Може да бъде лесно отстранен и заменен.Лесно се движи навсякъде, под всякакъв ъгъл.За да го премахнете, просто го обърнете висящи нагоре.Параметри : Материал : abs Цвят : както е показано на снимката Размер : Approx.29.4x9. 6x8 см Опаковка включва : 1 * Издънка на дръжката.

Характеристики

Material:
Color:
As the pictures shown :
Size:
Approx.29.4 x 9.6 x 8cm :
Package Includes:
1 * Sucker Handle :

Може и да ви хареса