0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Принтер къс лента Блуэтоотх машини създател на етикета създател на етикета миниый за иОС и Андроид да използвате за дрехи, козметика, баркод и повече УСБ акумулато?

Принтер къс лента Блуэтоотх машини създател на етикета създател на етикета миниый за иОС и Андроид да използвате за дрехи, козметика,

BGN 57.92
На склад

Продукти

【Bluetooth - редактиране на мобилен телефон】 Нов мини преносим принтер за етикети е съвместим със смартфони.С помощта на приложението (i Lable), това приложение е мощен и лесен за използване.Той може да предоставя различни шрифтове, текст, баркодове и QR кодове, лога и икони, и т.н. лесно Можете да го вземете със себе си навсякъде и да се насладите на печат.Поддръжка : за IOS 9.0 + Android 6.0 и по-висока. 【Няма нужда от чернилах - Лека печат】 Машина етикет inkless приема термальную технология на етикета, без да се скъпи на прах, въглероден двуокис, мастило или лента.Той може да отговори на всички ваши нужди от печат евтин начин. 【Вграден нож - лесно рязане]】 Принтер за етикети е оборудван с ръчни толкающими ножици, които могат да нарязани на етикета лек тласък, а разрезът се получава красив и чист.Когато създавате етикета за печат в мобилното приложение, както му е удобно и просто нарязани веднага след печат. 【Изискан външен вид - лесен за работа】 Прост и елегантен дизайн, с led индикатори за индикация на работното състояние.Лесен за цел да промени хартия, печат на одн-ключ, прекрасна структура, лесна дейност, един ключ, за да разкрие капака и да пусне хартия, за да отпечатате. 【Приложим за бизнес и домашен офис】 етикетни Принтери, широко се използват за организиране на домакински стоки, етикети на козметиката, етикети, документи, етикети за ключове, кухненски етикети, етикети на лекарства и т.н.

Характеристики

Може и да ви хареса