0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Kegel Balls Exercise Kit Massager Ball with Wireless Remote Control, Водоустойчив,Д-р Препоръчва се за начинаещи и Напреднали жени Контрола на пикочния мехур и упражнения за тазовото дъно(розов)

Kegel Balls Exercise Kit Massager Ball with Wireless Remote Control, Водоустойчив,Д-р Препоръчва се за начинаещи и Напреднали

BGN 25.59
На склад

Продукти

1. Безжично дистанционно управление масажна топка, 10 честотен мощен режим, за да отговарят на вашите различни нужди, ще ви донесе нов опит. Те са идеални за тренировки на Кегел, които могат да предизвикат лифтинг на мускулите и подобряване на контрол на пикочния мехур, помага да се изпълняват упражнения на тазовото дъно и получаване на желаните резултати. Подобряване на съня : Добър сън е необходимо, за да си органи и мускули излекувани и восстанавливались.Упражнения на Кегел могат да подобрят вашият пикочния мехур и да ви осигури добър сън през нощта. Regain Confidence - важно е да се използват различни тежести упражнения на Кегел.може да предложи страст навсякъде, когато сте ангажирани с ежедневните дейности. Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля свържете се с нас, нашите услуги екип ще бъде на ваше разположение.Избор на предимствата на нашия топката на Кегел _BOS_ с помощта на упражнения на Кегел 30 минути на ден, можете да получите удовлетворени, защото резултатите. ✔ Стани по-силен ✔ Станете по-плътни ✔ Предотвратите пролапс ✔ Спрете изтичане сега Внимание : 1. Трябва да се зарежда този предмет на сигурно място. 2. Спрете да го използвате, ако почувствате дискомфорт. 3. Преди употреба изплакнете топката на Кегел топла вода. 4. Сушете на въздух и да се избягва пряка слънчева светлина Пакета включва - 3 x топки на Кегел - 1x дистанционно управление и масажна топка - 1x USB кабел.

Характеристики

Може и да ви хареса