0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Colcolo 5.9 Плетене Купа Прежда за Плетене на една Кука, Вязальный Притежателя на Прежди, Дървени Плетене Купа, Плетене Кошница За съхранение на Прежда за Майки, Баби и П?

Colcolo 5.9 Плетене Купа Прежда за Плетене на една Кука, Вязальный Притежателя на Прежди, Дървени Плетене Купа, Плетене Кошница

BGN 18.39
На склад

Продукти

Гладка повърхност и кантиране предоставят нетно изтегляне на конеца, без да се повреди.Навити на отвор държи здраво работна прежда и две дупки за задържане спици.Многофункционални.Използвайте като купа за съхранение на прежди на вашите притурки, игли за плетене, малки инструменти и други.И като декоративна купа на масата.Идеален подарък за плетач, плетач, майки, баби, сестри, дъщери, приятели и любители на прежди.Дегазиране, за да си прежда не се търкаля надолу.Дръжте конеца клубка прежда в ред, вече няма елементарно.Описание : - Дегазиране, за да си прежда не се търкаля надолу.Дръжте конеца клубка прежда в ред, вече няма елементарно. - Гладка повърхност и кантиране предоставят нетно изтегляне на конеца, без да се повреди. - Навити отвор държи здраво работна прежда и две дупки за задържане на вязальных спици - Многофункционални.Използвайте като купа за съхранение на прежди на вашите притурки, игли за плетене, малки инструменти и други.И като декоративна купа на масата. - Идеален подарък за плетач, плетач, майки, баби, сестри, дъщери, приятели и любители на прежди.Параметри : - Материал : дърво - Цвят : както е показано на диаграмата размери : Естествено дърво/бамбук/два цвята/Бор с капак/Бамбук с капак : Диаметър : 15 см/5,91 инча Височина : 8 см/3,15 инча Височина-17,5 см : Диаметър 17,5 см/6,89 инча Височина : 9 см/3,54 дюймупаковка включва : 1* Прежди Bowl Note : 1. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!.

Характеристики

- Material:
Wood
- Color:
As shown
Size Chart:
Natural Wood/Bamboo/Two Color/Pine wood with lid/Bamboo with lid:
Dia
Dia 17.5cm:
Dia 17.5cm/6.89inch Height
Package Includes:
1* Yarn Bowl :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :

Може и да ви хареса